PÅ OPLEVELSE

“A good traveller has no plan, and is not intent upon arriving”

Den kinesiske filosof og skribent Lao-Tzu tilskrives ordene. Han levede i det 6. århundrede før Kristus, men han er måske mere aktuel end nogensinde.

I dag kan gode rejsende komme ubesværet til den anden side af kloden. Verden er blevet mindre – teknologisk. Men den er stadig stor og farverig – kulturelt. Og det er ved at være tilstede i nu´et, ved at gribe øjeblikket, vi bliver klogere på verden – og på os selv.

Og så er der mødet med mennesker. Der findes andre mennesker end dem, der er danske. De bor i huler og slås hele dagen. Det er Shu-Bi-Dua, der sang dette. Der er humor, men også bid, bag linjerne.

For mig er det vigtigt at vise, at vi mennesker stræber efter at skabe mening og lykke i tilværelsen, Alle. Uanset hvor vi bor, og hvilken kultur, vi har.Vagn under optagelser til "Med Vagn i Indien...""

Siden 2007 har jeg været rejseleder for Viktors Farmor, der laver unikke kultur- og naturrejser til mere end 70 lande. Mit speciale er Indien, men jeg har også ledet rejser til Mexico, Madagaskar, New Zealand, Albanien, Grækenland og Colombia.

Jeg har designet unikke grupperejser til Indien, Bhutan, New Zealand, Australien, Grækenland, Albanien, Balkan-landene, Mexico, Rumænien, Japan, Kap Verde og Algeriet.

Den gode rejse følger ikke den slagne turistvej. Efter min mening. Der er tid til at opleve ting, man ikke havde regnet med. Og der er tid til at improvisere.

Se, hvilke rejser jeg aktuelt er tilknyttet, eller hent inspiration til din næste rejse ud i verden, på: viktorsfarmor.dk.

Vagn Olsen i Albanien

Overvej Danmark som et rejsemål.

Hvorfor ikke? Vi danskere har efterhånden været i Thailand, Peru, Italien, Bali, og Tyrkiet.

Men hvad med vores egen baggård? Den kender vi knapt.

“Vagns” er mit lille bureau, der tilbyder grupperejser til egne i vores eget lille, men store land. Lille, fordi afstandene er små. Store, fordi der er så meget at opleve.

Mine rejser er korte. De har overnatning på rigtig gode hoteller, og alt, undtagen drikkevarer og personlige udgifter, er inkluderet. Der er et ambitiøst program, med oplagte steder at se, men også med mennesker, der har en god historie at fortælle. Det skulle gerne være en oplevelse, du sent glemmer.

Se mere om det på  vagns.info

Skagens Kunstmuseum